Лидерът на КНДР Ким Чен-ун не отговори на въпрос на

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун не отговори на въпрос на
Коментари Харесай

От историческата среща в Сингапур: Три пъти зададоха на Ким Чен-ун важен въпрос, но той не отговори!

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун не отговори на въпрос на публицистите за опцията за нуклеарно разоръжаване на страната, предават кореспондентите на Белия дом. След диалозите тет-а-тет, които Ким Чен-ун и американския президент Доналд Тръмп организираха в хотел " Капела ", двамата водачи излязоха на терасата на втория етаж, където ги поздравиха представителите на медиите. " Ким бе запитан три пъти дали ще се откаже от нуклеарните ракети, само че той не отговори ", оповестяват кореспондентите.

Тръмп, от своя страна, сподели пред публицистите, че той и водачът на КНДР имат " доста, доста положителни, отлични връзки ". Преди това, звездата от НБА Денис Родман сподели в ефира на CNN, че севернокорейският водач, с който е персонално осведомен, " схваща някои неща на британски ". Лидерът на КНДР съобщи след персоналната си среща президента на Съединени американски щати, че е би желал връзки на тясно съдрудничество с американския водач, оповестява Straits Times.

" Ким Чен-ун съобщи, че е заинтригуван от тясно съдействие с Доналд Тръмп. Това ще е комплицирано, само че той е заинтригуван от него ", — написа в известието. Първата в историята американско-севернокорейска среща на върха се организира в хотел " Капела " в курортния остров Сентоса, обособен от останалата част на Сингапур с мост. Лидерите на двете страни възнамеряваха да обсъдят въпросите за атомното разоръжаване и гаранциите за мир на Корейския полуостров, както и нормализиране на връзките сред Съединени американски щати и Северна Корея.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР