Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира думите от преди дни

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира думите от преди дни
Коментари Харесай

Началото на края на Асен Василев!? Милионите му в офшорки, ротативки и Наско в Хисаря…

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява думите от преди дни на Кирил Петков, който в изявление е споделил, че съпартиецът му Асен Василев е направил милиони преди да влезе в политиата.
Трифонов обаче напомня, че в своята декларация финансовият министър не показва да има милиони и пита, къде са тогава парите на Асен Василев.
Ето и какво написа Слави Трифонов:
Кой ли бе споделил:
„ Добър вечер, уважаеми фенове.
Спите ли?
Поздравявам майките на нашите ръководители.
До вчерашни мухльовци, а днеска дупета. “
Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора – Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде поредно две изявленията за телевизия – Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред някогашния кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем публицист – Веселин Дремджиев. И там, Кирил Петков, тъй като е извънредно интелигентен, даде информация за благосъстоянието на своя другар, сътрудник и сътрудник, Асен Василев. Цитирам: „ Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката “ – завършек на цитата. Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си сътрудници и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, съгласно декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има единствено 74 хиляди и 32 лв.. И тук, отвън шегата и иронията идва въпросът: „ Къде са милионите направени от Асен Василев? “
Този въпрос си го задавам аз, само че не и българските публицисти. И по-конкретно, тези от огромните медии – БТВ, Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, Българска национална телевизия, както и тези от шумните, умнокрасиви уеб сайтове – Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И по този начин, въпросът е – къде са милионите на Василев?
Отговор А:
– В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък комерсиалния указател твърди, че ги има (твърде жалко, само че е доста вероятно).
Отговор Б:
– Изиграл ги е на ротативки (затова трансформираха закона за хазарта).
Отговор В:
– Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:
– Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и Национална агенция за приходите знаят, само че се вършат, че не знаят).
Ако тези въпроси ви звучат като в играта „ Стани Богат “, да припомня, че там има жокер – „ Обади се на другар “, само че в тази ситуация, приятеля се обади без някой да е го питал и …50 на 50 прецака нещата.
А в този момент нещо съществено.
Цялата псевдо-журналистическа колегия се занимаваше, с голям интерес и любознание, с моята декларация. Искам да попитам: „ А тая, на Асен, не ви ли е забавна? “
Е, аз задоволих вашия интерес, в този момент вие ще задоволите ли публичния интерес за милионите на Асен?
Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще споделяме истини или неистини, истината е една единствена – какъв брой още доказателства би трябвало да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и би трябвало да се махат от ръководството на страната?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР