Лидерът на италианската партия "Лига" Матео Салвини се срещна вчера

...
Лидерът на италианската партия "Лига" Матео Салвини се срещна вчера
Коментари Харесай

Салвини се срещна с крайнодесния чешки политик Томио Окамура

Лидерът на италианската партия "Лига " Матео Салвини се срещна през вчерашния ден в Прага с лидера на чешката последна десница Томио Окамура, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Окамура се възползва от случая, с цел да предложения във "Фейсбук " гласоподавателите си да вземат присъединяване в проява на 25 април в Прага под мотото "Не на диктата на Европейски Съюз ". Той се надява в нея да вземат присъединяване водачите на френската и холандската последна десница Марин Льо Пен и Герт Вилдерс.

"Обсъдихме сегашната обстановка с имиграцията и ислямизацията на Европа, с което Матео единствен се бори сполучливо, както и вести, касаещи пагубните наставления на Европейски Съюз ", съобщи Окамура. Той добави, че със Салвини са разискали тактика за идните европейски избори, които са от "ключово значение ".

Окамура е предприемач от чешко-японски генезис, водач на партия "Свобода и директна народна власт ", която разполага с 19 депутати в 200-местната долна камара на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР