Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев получи 50-та поред

...
Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев получи 50-та поред
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ получи 50-та призовка от МВР, искат да го регистрират като бандит

Лидерът на гражданско съдружие БОЕЦ Георги Георгиев получи 50-та подред призовка за тази година от Министерство на вътрешните работи. Това стана ясно от негов пост във Facebook.
Ченгетата този път са го привикали, с цел да му създадат полицейска регистрация като на престъпник. Това стана ден, откакто се разбра, че сдружението е осъдило дефинитивно Национална агенция за приходите, които отхвърлиха да дават информация за размера на несъбрания корпоративен налог. След решението на съда те ще бъдат принудени да го създадат.

„ Получих призовка номер 50 за тази година. За явяване за насилствена полицейска регистрация. Битката с мафията и прислужниците и се води на всички фронтове, всеки ден. Огромна част от тази борба остава скрита, даже не може да си визиите през какво минават бойците всекидневно. Това е част от цената, която плащаме за борбите си против дебелите. Ние имаме Истината, те имат цялата власт и институции-бухалки. При тези борби не се вършат селфита, няма лайкове, няма речи и плакати, нито медии и камери, нито стотици хора към теб да ти пазят гърба, или да те приветстват.

С мафията с мирни митинги и пърформанси няма да се преборим. Ще ви разхождат по паветата до момента в който дебелите стават все по-дебелите, а нас ми смачкат. В ход е атака за заличаване на последните същински ядра на опозиция.

Дебелите стягат примката. Разбира се, че няма да се явя и по тази призовка. Не вземам участие в бухалковите сюжети на мафията. Предполагам, че до дни ще бъда арестуван, това е задачата им, която се пробват от години да реализират. Когато се случи, БОЕЦ ще продължим своите борби. Има сътрудници, които дублират моята активност и контакти и ще продължат, като безусловно за часове ще поемат активността. Най-важното! Трябва да се съберем и да спрем назначението на Гешев. Да попречим на мафията да си обезпечи още седем години безнаказан обир. На 24.10 – денят на избора на Гешев, в 9.30ч. – ВСИЧКИ ПРЕД Висш съдебен съвет! Стоп Гешев. БЕЗ СТРАХ! “, отбелязва Георги Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР