Лидерът на Гражданския демократичен съюз /ГДС/ в РС Македония Петър

...
Лидерът на Гражданския демократичен съюз /ГДС/ в РС Македония Петър
Коментари Харесай

Петър Колев: Заев осъзна, че има българи в РС Македония

Лидерът на Гражданския либерален съюз /ГДС/ в районен съд Македония Петър Колев поздрави своите съграждани с Деня на независимостта, чийто 30-годишен празник се чества през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Колев разяснява и по случай празника, в които наред с останалите нации в РСМ поздравява и българите, само че на едно от последните места.
 Зоран Заев: Европейски Съюз има морално обвързване към Северна Македония Зоран Заев: Европейски Съюз има морално обвързване към Северна Македония
Всички страни от Европейски Съюз са съгласни, че Република Северна Македония е изпълнила това, което се изисква от нея, а в този момент Съюзът има морално з...

„ Малка крачка за индивида, огромна крачка за човечеството! Премиерът Зоран Заев осъзна, че в Македония живеят и българи... Сега остава да ги включи в обществото наедно с останалите нации, които живеят в РСМ и след 30-годишна самостоятелност да осъзнаем като страна, че спазването на човешките права и равенството на жителите пред Конституцията и законите е универсална полезност “, съобщи Колев.

Припомняме, че по-рано през днешния ден македонският министър председател Зоран Заев, откакто изброи македонците, албанците, турците, сърбите, ромите, власите, бошняците, най-после поздрави и българите, хърватите и черногорците във връзка на 30-годишния празник от оповестяването на независимостта на страната.

 

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР