Лидерът на ГЕРБ заяви, че вотът на недоверие няма да

...
Лидерът на ГЕРБ заяви, че вотът на недоверие няма да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В България ще продължи да расте външният дълг

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че вотът на съмнение няма да мине и сглобката е постоянна

Бойко Борисов изясни, че в региона на Видин за 3 години нищо не се е трансформирало. Отправи укор към хората и медиите, че мълчат и не повдигат въпроса за плановете, които не са се случили.

„ Аз съм привикнал да си нося отговорността и да извършвам задължения. Минах около църквата „ Свети Димитър “, строи се с единия милион, който го оставих аз. Вие сте си отговорни. Щом го допуснахте, в този момент ще си сърбате попарата “, съобщи той като акцентира, че по време на техния мандат е бил построен втори мост на Дунав.

Борисов засегна и тематиката с финансите на страната

„ През 2020 година имахме дълг 29 милиарда 2021 г е 33,2 милиарда 2022 е 37,8 милиарда в този момент е 38,3 милиарда Къде са? Покажете ги! Лошият Бойко и неприятният модел отива и ви демонстрира - черква, парк... “, акцентира някогашният министър председател.

„ Дългът ни е в пъти нагоре. Инфлацията е 7%, а с цел да влезем в еврозоната би трябвало 3 на 100. Честито! Горивата минаха 3 лв.. Чуждите инветиции са паднали доста. В България ще продължи да пораства външният дълг. Така ще пораства обаче, че няма да го видите – не в мостове, пътища “, съобщи водачът на ГЕРБ. 

Той акцентира, че Асен Василев би трябвало да е вълшебник, с цел да се оправи с тези финансови параметри. 

Борисов съобщи, че е значимо да има мощна локална власт и това държи страната. „ Колкото по-добре се визиите, толкоз няма да ви въздейства сглобката в локалните парламенти. Със законодателната власт се справихме добре, ще забележим в изпълнителната. Ротацията ще потвърди като забележим кои министри работят добре. Тези, които са слаби ще се сменят “, добави някогашният министър председател.

Борисов беше безапелационен, че вотът в петък няма да мине в парламента- „ Правителството е устойчиво, сглобката е занитена “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР