Лидерът на ГЕРБ призова за незабавни мерки от страна на

...
Лидерът на ГЕРБ призова за незабавни мерки от страна на
Коментари Харесай

Борисов: Нападението над нашия сънародник в Охрид е дързък и страхлив акт на непровокирана омраза

Лидерът на ГЕРБ прикани за незабавни ограничения от страна на управляващите в Северна Македония

" Нападението над нашия съотечественик, секретарят на българския клуб в Охрид, съставлява дръзновен и нерешителен акт на непровокирана ненавист. Подобна експанзия заслужава освен остри думи и лозунги, само че и дейни дейности за неотложно изясняване на случая и наказване на отговорните, написа във фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той прикани управляващите в Северна Македония да вземат " незабавни ограничения, с които да защитят освен реда и сигурността, само че и правото на своята страна да се бори за място в европейското семейство ".

" С Договора за другарство и добросъседство от 2017 година България даде на РСМ опцията освен да получи своята вероятност за интеграция в европейските институции, само че и да се асоциира с полезностите на най-развитата народна власт в света. За страдание този побой сложи целия напредък на РСМ под въпрос ", акцентира Борисов. 

" Този случай и редица сходни провокации, които се случват на Балканите, единствено пречат на общото цивилизовано бъдеще и само обслужват ползите на Русия и путиновия режим за разделяне и безпорядък в Европа ", написа още той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/pfbid02mR8ja11pYo61BTBCU8RtDHsahvkN4HhJj8Q3mSG55BHuoapnBp9eEbV2ire7Sp4Wl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР