Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще разговаря с ръководството на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще разговаря с ръководството на
Коментари Харесай

Борисов: Имаме разговори, нямаме резултати, а за КЗК няма и разговори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще беседва с управлението на ПП-ДБ да се укротят някои министри, които се изявяват като партийни функционери. За Комисия за защита на конкуренцията още не е разговаряно и за другите регулатори. Това стана ясно от коментара му пред медиите в Партийния дом.

Имаме диалози, нямаме резултати, акцентира той. От ПП-ДБ работили малко самонадеяно, мислели за ротацията. Резултатите на министерствата по никакъв начин не са положителни, констатира Бойко Борисов. Ще имаме съществени диалози, закани се той. Много от министрите не си гледат работата, а са се трансформирали в партийни функционери. Те обикаляли районите и пропагандирали триумфите на ГЕРБ за свои.

Лидерът на ГЕРБ е обезпокоен и от подготовката на командировка на властта до Съединени американски щати, която щяла да изхарчи стабилен държавен запас. В нея взел участие и Тодор Тагарев, който. 30-40 души са се нагласили да пътуват до Съединени американски щати, както се изрази той. Ако делегацията отивала на камината при Джо Байдън, Боеисов щял да ги изпрати с цветя и щял да им маха. Но щял да приказва с Кирил Петков, тъй като по този начин повече не можело.
 Кирил Петков и Политическа партия се разбързаха да сменят Комисия за защита на конкуренцията
Кирил Петков и Политическа партия се разбързаха да сменят Комисия за защита на конкуренцията

Депутатът настоя и за бърза промяна в службите

Някаква агитация тече, която няма да се отрази добре на ротацията, съобщи Бойко Борисов. Сглобката не била обичаното нещо на сътрудниците в нея, стана ясно още от думите му. Свършихме доста положителни неща, само че в този момент преди ротацията ще се направи оценка, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Страховито се мълчи за, по думите му. Другото му терзание е за мълчанието към изборите в София. Ние сме очевидци на най-мащабното пазаруване на гласове в София, подлага на критика Бойко Борисов. Ако е правилно мнението на съда, това е нарушаване на закона, по мнението му. Става чудовищно пазаруване на гласове от бели якички, добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР