Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди ПП-ДБ да бъдат по-внимателни

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди ПП-ДБ да бъдат по-внимателни
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ да са по-внимателни в изказа си, за да няма нови избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предизвести ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изрече си, защото в противоположен случай може да има нови избори.

Повод за реакцията на Борисов са изявленията на водачите ПП-ДБ след несполучливия избор на съмнение против кабинета „ Денков ". На брифинг в националното заседание съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Кирил Петков съобщи, че „ 62 от 66-е промени, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха “.

„ Ако не сме ГЕРБ и Движение за права и свободи, по какъв начин ще застанат да кажат – ние сме сполучливи. Как ще си препишеш 62 промени с помощта на 30 депутати, в случай че не са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тази самонадеяност повече ме забавлява, тъй като законодателна стратегия направихме дружно двете партии. Движение за права и свободи я поддържаха, както и конституционните промени. След това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето и разумно е да се каже: ние дружно направихме тези промени, а ония двамата желаят на наш тил да се вършат на забавни, просто е безочливо, просто не е правилно и в случай че не се коригирате следва нов избор ", сподели Борисов
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР