Ако сте фен на чаша Стенли като мен, очаквате почерпка

...
Ако сте фен на чаша Стенли като мен, очаквате почерпка
Коментари Харесай

„Обсебен съм от моята чаша Стенли и тази „сладка“ нова цветна капка може просто да е най-добрата досега`

Ако сте почитател на чаша Стенли като мен, очаквате почерпка като най-хубавата -продаващата марка за бутилки за вода пусна два чисто нови дизайна преди лятото - въвеждайки Peach Tie-dye и Ocean Tie-dye в сбирката Stanley Quencher H2.0 Flowstate Tumbler.

Купувачите към този момент се надпреварват да ги купят, казвайки, че са „ влюбени “, тъй че в същинската мода на купата Стенли ще би трябвало да побързате, в случай че желаете да се сдобиете с една. Връщайки 90-те години обратно, занимателният и привличащ вниманието принт с боядисване на вратовръзка е единственият модел, който можете да пазарувате в този момент, само че към момента са на склад Plum, Black, Shale и Cream, в случай че предпочитате блокови цветове.

Започнах да употребявам моята чаша Stanley Quencher предходната година в опит да увелича приема на вода и в този момент тя е съществена част от всекидневието ми. Чашата съдържа големите 1,2 л течност, което значи, че не се постанова да пълня още веднъж бутилката си с вода през целия ден, също така поддържа напитката ми ледено студена за повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР