Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за
Коментари Харесай

Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за съвместно управление след изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сложи ултиматум на ПП-ДБ за взаимно ръководство след изборите, оповестява БНР.

На среща със симпатизанти от столичния регион " Възраждане " той прикани водачите на обединяването да се откажат от обвиняванията към партията му и да се съгласят на " тежки промени ".

" Нищо няма да вършим с тях. Или те ще спрат да преиначават, или това държавно управление - или тези служебни държавни управления, могат да изкарат доста дълго ", предизвести Борисов.

Той настоя за незабавни диалози във връзка с финансовата политика и за осъществяване на критериите за участието на страната ни в еврозоната.

" Какво вършим - да ми каже Христо Иванов - с бюджета, МВФ. Всички финансисти споделят: сваляйте на 1%, режете разноски, вдигайте налози. Това е единственото допустимо във финансовата политика ", означи Борисов.

Според Борисов постоянното държавно управление и ротация са се провалили поради " арогантността, себелюбието, постовете и пътуването ", а държавното управление е счупено от ПП-ДБ. Те, ПП-ДБ, имали демоничен проект с извиване на ръце, с цел да вземат всички министерства, ДАНС и Министерство на вътрешните работи.

Лидерът на ГЕРБ ги упрекна и че в действителност работят напълно в интерес на Путин, защото сега в България има единствено съветски газ. Закани се и че в случай че откри сътрудници в Народното събрание, ще предложи възбрана напълно на съветския газ - както за съветския нефт.

По негови думи членовете на ГЕРБ не желаят повече партията им да ръководи дружно с ПП-ДБ.

Той отхвърли изказванията, че Делян Пеевски ръководи ГЕРБ и посочи пред симпатизантите си, че " чувството, че се връщаме на власт, се ускорява ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР