Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Русе навръх Деня на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Русе навръх Деня на
Коментари Харесай

Борисов в Русе: Тия, дето ги инсталира Радев - Киро и Асен, вършат идиотии. Значи са идиоти!

 Open photo

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Русе точно на Деня на независимостта.

 

Той се пошегува, че желал да пристигна със аероплан на летището в Русе, " Но летище немА ", сподели той. " Реших да дойда по новия път, който се строеше..., само че видях километри опашка ", съобщи Борисов.

 

Борисов не спести рецензиите си и към икономическата рецесия, като подчертава и върху цените на бензина, метана и останалите горива, обвинявайки " Продължаваме промяната ". Той изброи в проценти обедняването на българина.

 

" Досега сме минус 36,2 милиарда. Ако народът изрично не ги в профил от ръководството, аз ви давам обещание, че тези ще създадат дълга по 50 милиарда. И ще забравите не за мостове, не за автомагистрали. Как ще си стегнете колана, не знам. Казвам го с болежка и угриженост ", означи Борисов.

 

Той цитира и служебния министър Шишков, който преди ден съобщи: " Който е спрял " Хемус ", това е идиотия. Значи Кирил и Асен са идиоти. Не го споделям аз ".

 

" И ще завърша с най-страшното. България е претърпяла войни, плащала е репарации. Ще се стегнем и ще се измъкнем. Това, което доста наши симпатизанти ме питат - за какво си толкоз внезапен съм Путин. Няма по какъв начин да не съм внезапен. Ние поддържаме силите на Европейски Съюз и НАТО и сме безапелационни. Да, уверен съм, че съветският народ няма виновност. Но този, който ги управлява, е отговорен. Това е експанзия и тя би трябвало да бъде спряна неотложно! ", съобщи Бойко Борисов. 
 
Борисов бе посрещнат от препълнената зала с мощни овации и одобрителни възгласи: " Бойко! "

 

" Ето го спасителя! Битката е за всеки глас, с цел да може ГЕРБ да бъде първа политическа мощ ", бе маркирано при откриването.

 

Областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев посочи направеното за крайдунавския град по време на ръководството на ГЕРБ.

 

" Откакто кмет на града не е от ГЕРБ, Русе е в застой. Не е направено нищо. Не е ремонтирано нищо. Снощи бях на кея, огледах се, само че нов мост, както даде обещание министър Събев, не видях ", съобщи той.

Кръстев благодари на кметовете на ГЕРБ, които по време на ръководството на Четворната коалиция са останали " стожери на властта ". " Благодаря за това, че сме дружно, че сме обединени и сплотени и че сме по-силни от преди! И дано на 2 октомври да се поздравим с победа ", съобщи той.

 

Водачът на листата на ГЕРБ в Русе Десислава Атанасова.

" Добре пристигнал, господин военачалник, в прелестния град Русе ", обърна се тя към Борисов.  " Три години ви чакаме и се веселя, че още веднъж можем да уверим в същинската социология - че хората ви обичат, поддържат и че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ на 2 октомври ", съобщи Атанасова и показа поименно номинираните в листата на ГЕРБ за Русе. 

 

" Аз съм сигурна с този тим в успеха. Защото е са с имената си, биографиите си и с цялата си отговорност, на която са способни ", акцентира Десислава Атанасова. 

 

Думата взе Теменужка Петкова. 

" Като виждам залата, скъпи другари, нямам никакви подозрения какво ще се случи на 2 октомври. А то е цялостна победа за ГЕРБ. Ние ще създадем по този начин, че да изведем още веднъж България от рецесията. За това ще ни е нужна вашата поддръжка - бюлетина номер 24, 2 октомври ", съобщи тя.

 

Петкова показа пакета от ограничения на Европейска комисия по отношение на цената на електрическата енергия: " Европейска комисия предлага да бъде наложена такса на централите, които създават електрическа сила, без тези, които работят на газ. Това е мярка, която ние към този момент сме създали и която стана допустима с помощта на парламентарната група на ГЕРБ-СДС като ние поставихме границата от 250 лева./мгвтч. Благодарение на ГЕРБ-СДС ние сме с едни гърди пред Европейска комисия ".

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе на трибуната.

Той се пошегува, че желал да пристигна със аероплан на летището в Русе, " Но летище немА ", сподели той. " Реших да дойда по новия път, който се строеше..., само че видях километри опашка ", съобщи Борисов.

 

" Понеже без Господа нищо не може да се направи, постоянно стартирам с това какво сме създали за църквата ", съобщи той и изброи помощта към локалните храмове, дадена от ГЕРБ.

 

" В Русе като идвах, все ме питаха - по кое време ще стане пътят Русе-Бяла-Търново. Защо не ги питахте Политическа партия? Пет моста " направиха ", три тунела... ", още веднъж се пошегува той.

 

Борисов съобщи, че честите избори " гълтат " по 80 милиона от бюджета. 

И всеки нов избор реже от бюджета от ден на ден и повече.

 

Лидерът на ГЕРБ напомни и един драматичен факт - жестокото ликвидиране на брачната половинка на координатора на партията в Русе - Бедрос Пехливанян и съобщи, че в случай че сходно закононарушение е имало против член на друга партия по време на ръководството на ГЕРБ, партията е щяла да бъде " разкостена ".

 

Той изясни за какво ГЕРБ са избрали за собствен сътрудник Съюз на демократичните сили: " Съюз на демократичните сили ни измъкна от комунизма. Съюз на демократичните сили ни избави от " международния първенец по банкрутиране на банки " - Гечев. През 96-та година. Тогава Съюз на демократичните сили бяха ние. И тогава всички някогашни подлеци от Държавна сигурност направиха всичко допустимо, с цел да разцепят и унищожат Съюз на демократичните сили. За наслада се появи ГЕРБ... Ние имаме памет. Ние помним. Помним и зверствата на комунистите и по какъв начин са взривили църквата " Все светии ", а ние я построихме отначало ".

 

Бойко Борисов не спести рецензиите си и към икономическата рецесия, в която " единствено за 6 месеца " вкараха страната Политическа партия. Борисов акцентира и върху далаверата с бензина, метана и останалите горива. Той изброи в проценти обедняването на българина.

 

" Това се споделя държавен и държавно обезпечен дълг. Ето я пирамидата ", уточни той.

 

" Минус 36,2 милиарда. Ако народът изрично не ги в профил от ръководството, аз ви давам обещание, че тези ще създадат дълга по 50 милиарда. И ще забравите не за мостове, не за автомагистрали. Как ще си стегнете колана, не знам. Казвам го с болежка и угриженост ", означи Борисов.

 

" Питам ви, като толкоз желаят те да ръководят, тези милиарди по какъв начин, с какво ще ги върнем? Чака ни непосилен труд, с цел да се измъкнем от тоя неприятен сън две години ", разяснява Борисов.

 

" Кой позволи да вдигнат тока на бизнеса, с цел да се оправдаят с повдигането на цената на хляба? Те ни плашеха с продоволствена рецесия, а в този момент нашите производители на жито, царевица, ечемик не могат да си продадат продукцията. Токът го произвеждаме ние, слънчогледовото семе българско... Откъде пристигна тая рецесия?! И по този начин е във всяка една област ", означи водачът на ГЕРБ и уточни инфлационните проценти.

Той цитира служебния министър Шишков, който преди ден съобщи: " Който е спрял " Хемус ", това е идиотия. Значи Кирил и Асен са идиоти. Не го споделям аз ".

 

" И ще завърша с най-страшното. България е претърпяла войни, плащала е репарации. Ще се стегнем и ще се измъкнем. Това, което доста наши симпатизанти ме питат - за какво си толкоз внезапен съм Путин. Той ни  плаши с оръжия, нуклеарна война, атакува Украйна. Дори нещо да не му е харесало, има толкоз доста интернационалните организации - можеше да ги предложения, да видят. Всеки ден приказват за нуклеарна опасност. Един бойкот против АЕЦ " Запорожие ", а ние сме претърпели " Чернобил " - знаете какво ще стане със земеделието, отглеждането на животни, туризма.

 

Така че няма по какъв начин да не съм внезапен. Ние поддържаме силите на Европейски Съюз и НАТО и сме безапелационни. Да, уверен съм, че съветският народ няма виновност. Но този, който ги управлява, е отговорен. Това е експанзия и тя би трябвало да бъде спряна неотложно! Тази война ни предизвиква премеждия и ние живеем в боязън. Ние браним българското и по тази причина ни е толкоз ясна позицията. В други времена щяхме да приказваме друго. Но когато има война, светът е разграничен на бяло и черно, ние сме от бялата страна ", съобщи Бойко Борисов. 

 

Той посочи, че " сплавта сред опита и мъдростта " ще даде опция на ГЕРБ-СДС да завоюват изборите на 2 октомври.

 

Залата му отвърна с мощни възгласи: " Победа! ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР