Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попари пенсионерите. В Шумен, където

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попари пенсионерите. В Шумен, където
Коментари Харесай

Борисов попари пенсионерите. Признанието

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попари пенсионерите. В Шумен, където е през днешния ден, той направи огромно самопризнание.

Тук съм казвал, че няма да подвигам пенсиите. Моите споделиха, че съм вманиачен, помолиха ме моите хора да кажа най-малко да опитаме. Но ние не лъжем. Ако им обещаваме, значи да банкрутираме децата. И хората по тази причина се събират, тъй като чакат да върнем нещо устойчиво. То към този момент не може да е същото, съобщи водачът на ГЕРБ.
-->
Борисов изплю камъчето и разгласи с кого ще прави държавно управление.

Програмата на партията ни е най-хубавата, тя  ще може да изведе страната от всички рецесии, сподели водачът на ГЕРБ, който даде обещание в 49-ото Народно събрание да седне на депутатската банка в Народното събрание.

Този път програмата е правена от всички наши специалисти. На въпроса - ще правил ми държавно управление? Отговаряме - да. С кого? С всеки, който припознае тази стратегия, сподели експремиерът.

Говорят, че с Радев сме се договорили против Политическа партия. Е може ли, в случай че сме се договорили, Шишков всеки ден да приказва против нас, разгневи се Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР