Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че споразумението с Продължаваме

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че споразумението с Продължаваме
Коментари Харесай

Борисов за споразумението с ПП-ДБ: Не е коалиция. Ако беше, аз и Петков ще сме премиери или министри

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че съглашението с „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” за взаимно ръководство с ротационен министър председател не е коалиция, а „ отговорност ”.

„ Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме министър председатели или министри. Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и със 100% идентични стратегии ”, акцентира той.

По думите му загърбването на егото, както създали самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава опция да се преодолеят хаосът и рецесията.

„ Поздравявам водачите и на „ Да, България ”, и на партията на „ Промяната ”! Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който създадат държавно управление. Защото тези, които биха споделили нещо против подобен кабинет, работят за сриване на цялата политическа система ”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че държавното управление се прави от Мария Габриел и акад. Денков. „ Аз и партията сме споделили, че сме дали на Габриел 100% правата да приготви подобен кабинет, да направи взаимни отстъпки, само че да има държавно управление. Видяхте нерешителност в очите на всички и гневната офанзива от през вчерашния ден. Защото ще има постоянен кабинет от евроатлантически партии ”, посочи той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР