Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откровено се подигра на опозицията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откровено се подигра на опозицията
Коментари Харесай

Борисов разкри колко има по висша математика

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов искрено се подигра на опозицията за претенции от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ избор на съмнение на кабинета " Денков ".

Вотът на съмнение изрично няма да мине в четвъртък, безапелационно предвижда Борисов.
-->
" И те даже не знаят правилника на Народното събрание и какво значи избор на съмнение. Това значи, че опозицията би трябвало да събере 121 гласа, с цел да събори държавното управление. Елементарната аритметика, не математика даже, споделя, че Има Такъв Народ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия нямат тези гласове, тъй като Движение за права и свободи гласоподава с нас и ПП-ДБ.

Сиреч, те нямат математически опция да съберат 121, тъй че ще бъде една говорилня в четвъртък, в петък ще се гласоподава, математиката не им излиза ", сподели водачът на ГЕРБ.

Правителството може да падне, единствено в случай че - или ПП-ДБ, или ние се оттеглим от него. И не влезе никой различен. Та чак постове, чак  пояснения, чак умножение, разделяне. Не, то е елементарна аритметика в тази ситуация, не е линейна алгебра, не е тригонометрия, не е стереометрия. За тея, които са пускали пускали постове против мен.  Защото съм държал изпити и имам шестица по висша математика. По-добре знам от тях, съобщи Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР