Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на главния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на главния
Коментари Харесай

Борисов след изявлението на Гешев: На никого не съм се обаждал, никакви предупреждения не съм изпращал

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на изказванията на основния прокурор Иван Гешев, че е получавал позвънявания, в които са намесени и фамилията му и от името на Борисов му е предлаган посланически пост.

" Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Посланиците се назначават от президента. Нито съм приказвал, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, с изключение на на него, когато стана атентата - да изразя състрадание и угриженост и молба да намерят причинителите. И състрадание към фамилията - тъй като този, който си разреши да плаши фамилията, той е отпадък. А да наречеш избраниците на народа политически отпадък, това не е правилно. На нито един прокурор и арбитър не съм се обаждал, никакви листчета не съм пращал ", сподели Борисов.

Борисов разяснява, че не се плаши от още един арест, тъй като поддръжката на хората е видна. Допълни, че чакат резултати от декларираното от Гешев в изявленията, че до две-три седмици по знакове каузи ще има резултат.

" Казали сме същото, което и останалите партии. Защо се озлобява против нас, не знам, само че ми прави усещане, че подминава другите партии. В нито едно от изявленията му не съм се разпознал ", сподели още Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР