Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отчете, че страната ни дава

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отчете, че страната ни дава
Коментари Харесай

Борисов: Губим по един голям самолет хора на ден

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов регистрира, че страната ни дава жертви на ковид единствено за седмица, що се касае за цяла година починали при произшествия.

" Тази седмица сме изгубили толкоз хора, колкото от произшествия за година. По един огромен аероплан хора губим дневно. Има малко време да се усилят имунизациите, в случай че ги поддържа и браншът, с цел да се избави туризмът ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на Националния ръб по туризъм, която се организира в централата на партията. В срещата участваха Поли Карастоянова, Красимир Гергов, Мартин Захриев и Румен Драганов от страна на Борда, а до Борисов бяха доктор Асен Балтов и Николина Ангелкова.

" Днес Кацаров стартира да приказва с моите думи. Ама за какво през днешния ден? Можеше преди 3 седмици ", сподели още Борисов.

" 166 умряли има през днешния ден, над 750 са умряли от понеделник до през днешния ден. Това е голям проблем за зимния туризъм. Миналата година по неприятния модел Борисов, Банско, Пампорово, Боровец работеха на макс. Сега цяла Европа ще работи... Каква реклама ще сложиш на тази страна, като цялата е в алено. Когато всичко работи в този момент, всеки ден през един книжен локдаун мислим да излъжем туристите. Но те си имат посолства тук и те пишат отчетите. Това е камшик за стопанската система. Защо - тъй като Радев го е боязън да не загуби изборите. Но 14 ще мине и какво ще прави след това? Радев вика: " Не ми е до Бойко Борисов. Всеки ден Рашков излиза и приказва за " Хемус ". Съсредоточили са се в този момент да унищожат " Хемус ". Като ми демонстрират с дроновете си мислят, че неприятно ми вършат. Ама хората виждат какъв градеж върви ", добави водачът на ГЕРБ.

" В рамките на 10 години какъв брой пречиствателни станции сме създали за Черноморието, милиарди вложихме, с цел да имаме обезпечено море. Над 100 милиона отидоха за Созопол, мръсната вода там течеше на плажа и по този начин до Лозенец, и Слънчев бряг и Бургас и Сарафово, Варна, Златни пясъци, Приморско Несебър, всичко се пречиства - големи вложения са направени от страна на страната за туризма. Същото е и в планините. Но като потегли, ми викат: " Стига си приказвал за пречиствателни станции "...А като идеш преди на море и детето с разстройство ", сподели Борисов.

" Напролет трасето от автомагистрала " Тракия " ще е готово до Слънчев бряг. Огромно оборудване е, финансирано от нас, да се употребява основно от туристите, сподели Борисов. - Краят на 2022 година " Хемус " щеше да е подготвена. За да не кажат, че приказваме празни приказки, извадихме парите в обособена сметка. Всичко блокира! Нула! Вчера Европейската банка за възобновяване и развиване понижи прогнозата на БВР за България. "

" Вчера ме упрекнаха, че имам банка. Да кажат банката, с цел да им спретна едно делце и... Рашков е богат човек, да си заплати. Ако имах банка, нямаше да седнал съм тук. Мерцедеса, на открито и курорти... Клевети, клюки, но това мина всякаква граница ", възмути се Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР