Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира темата с номинацията на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира темата с номинацията на
Коментари Харесай

Борисов: ПП предложиха Калин Стоянов, аз се съгласих

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява тематиката с номинацията на вътрешния министър Калин Стоянов в коридорите на Народно събрание. Борисов изясни, че след е станало ясно, че държавното управление ще бъде с министри на ПП-ДБ и заместници от ГЕРБ е пристигнало време за тематиката Министерство на вътрешните работи той е декларирал:

„ Трябва да е специалист, експерт, отдаличен от всички. Предложих да се избира от наличните, назначени от тях и по тяхно време. След промените в Министерство на вътрешните работи нямахме нито един човек даже и на приблизително управническо равнище. Казах да се избира сред шефа на полицията, шефа на ГДБОП и шефа на жандарменията. Той се съветва и предложи Калин Стоянов. Аз не съм приказвал с него, не съм го убеждавал, не съм се срещал, а съм се съгласил “, акцентира водачът на ГЕРБ. Той беше безапелационен, че щом няма политически лица не може да се носи политическа отговорност

„ Тези назначения са експертни и са на „ Продължаваме промяната “. Те си бяха там и са назначавани от Политическа партия, а не от ГЕРБ ", сподели Борисов.

По думите му от няколко месеца ПП-ДБ започнаха война против Калин Стоянов. „ Причината е, че той не се съгласи да безчинства по време на изборите “ безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

21 ноември 2023, 09:05

Калин Стоянов прекъсна изявление на Кирил Петков. Обвини го в интервенция в активността на Министерство на вътрешните работи и го предложения на митинг


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР