Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и партията му подкрепиха действията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и партията му подкрепиха действията
Коментари Харесай

Борисов отсява зърното от плявата и подкрепя Петков срещу Митрофанова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и партията му поддържаха дейностите на Кирил Петков и държавното управление по изгонването на 70-те съветски дипломати.

Днес би трябвало да избираме да подкрепим дейностите на държавното управление или не, да отсеем зърното от плявата, както се изрази Бойко Борисов. Докато не свърши войната в Украйна, всички дейности на държавното управление, ще бъдат подкрепяни.

Българският народ избра Кирил Петков за министър председател и държавното управление. Хубаво или неприятно посоката на дейности за отдръпване или привеждане в сходство на техните (руските дипломати) дипломати, би трябвало да бъде продължена. Никаква крачка обратно не би трябвало да дава държавното управление, то има нашата поддръжка, акцентира Борисов.

" Сега има война и ние сме на страната на Украйна и на евроатлантическия свят. "

" Тук, когато стартира войната, споделих, че до момента в който не свърши тази война, всички дейности на държавното управление, свързани с агресора Русия, ще бъдат подкрепяни. С две ръце поддържаме член 11 в сходство на бройките на дипломатите и несъразмерното наличие на съветски дипломати и обслужващ личен състав. "

Борисов съобщи, че би трябвало да се избира пред една аматьорска и дилетантска позиция. Той разкритикува обаче метода, по който са отправени нотите в съветското посолство, само че изясни, че в случай че влезе в елементи, ще излезе по този начин, че ГЕРБ поддържат Русия и са срещу дейностите на държавното управление.

Отношенията с съветското посолство е трябвало да се случат по различен метод - външният министър и министър председателят да излязат и да го разгласят като отчет на службите, в случай че има подобен. Ако няма - да поемат политическа отговорност. Тоест да заговорят за взаимност, да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание, щяхме да ги посрещнем на крайници с овации ", съобщи Борисов на конференция в петък заран.

Нещата обаче са черни и бели, само че в случай че влезем в детайлите и нелепостта им, ще излезем от другата линия на нещата. Мога всевъзможни прилагателни да сложа, само че ние поддържаме дейностите на българското държавно управление и които те са направили, тъй като са избирани от народа ", разяснява някогашният министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР