Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и британският външен министър Дейвид

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и британският външен министър Дейвид
Коментари Харесай

Бойко Борисов обсъди с Тони Блеър Шенген и еврозоната

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и английският външен министър Дейвид Камерън разискаха Шенген и приемането на страната ни в Еврозоната .

„ България и Англия постоянно са били близки сътрудници, изключително в съдействие в областта на сигурността. Ето за какво излизането на Англия от Европейски Съюз не може да бъде мотив за понижаване на интензитета на двустранните връзки. Около този извод се обединихме през днешния ден в телефонен диалог с външния министър Дейвид Камерън “, написа Борисов във Facebook.





Борисов показва, че „ като някогашни сътрудници и огромни другари , двамата с Камерън са разискали настоящи тематики от дневния ред на Европа и провокациите пред Съюза “.

В качеството си на ръководител на външната комисия в Народно събрание, той е срещнал английския министър с целите на евроатлантическото болшинство в българския парламент .

„ Сред водещите тематики на диалога бяха пълноправното участие на България в Шенген и Еврозоната, както и напъните ни за обезпечаване на дълготрайна поддръжка за Украйна “, добави водачът на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР