Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан при посещението си

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан при посещението си
Коментари Харесай

Освиркаха Борисов на празника на Дупница |

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан при визитата си в Дупница през днешния ден, когато градът отбелязва своя празник.

Малка група недоволни жители бе застанала зад шатрата на ГЕРБ в центъра на града, където се появи някогашният министър председател. Докато симпатизантите му го приветстваха, откъм гърба се чуха мощни освирквания и скандирания  " Не те е позор! ", " Ууу, нахалник! ", " Боклук, махай се отсам! " и " Защо пристигна тука? ".

От видео, което редакцията получи от четец, се вижда по какъв начин скандиращите са заобиколени от група яки мъже. Те се пробват да ги накарат да си тръгнат и ги снимат с телефони. До конфликт не се стига.



В същото време фейсбук страницата на Борисов предаваше визитата онлайн.

" Аз съм подготвен да подам ръка на всяка партия, която застане и изиска да създадем най-малко по 50-60 хиляди имунизирани дневно, да следваме образеца на Америка - това е методът да излезем от обстановката. Всичко си зависи от нас и от хората ", заяви водачът на ГЕРБ пред поддръжниците си. Борисов се ръкува с тях и ги поздрави за празника на лекарите с пожелания за здраве:

" Честит празник, доста здраве, добре заварили!...Това ли е наш`та шатра? Днес е страховит празник. "

По-късно в профила си той написа, че активът от Дупница разпознал скандиращите - били от ДСБ: " Благодаря на нашите симпатизанти, които не се поддадоха на провокацията, проведена и платена от дясна партия от Благоевградско. Местните поданици и медии ги разпознаха и не разрешиха на платените двама клакьори от ДСБ да скапват празника. Изборите са метода, по който би трябвало да разгадаем разногласията си. Стига към този момент ненавист и разделяне! Заедно сме по-силни от хаоса! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР