Лидерът на европейското подразделение на мексиканския наркокартел Лос Зетас беше

...
Лидерът на европейското подразделение на мексиканския наркокартел Лос Зетас беше
Коментари Харесай

Испанската полиция арестува бос на мексикански наркокартел в Мадрид

Лидерът на европейското поделение на мексиканския наркокартел " Лос Зетас " беше задържан от испанските управляващи в Мадрид в понеделник, оповестява " Политико ".

Обвиняемият, който носи името " Саид ", е мароканец и е на 54 години, заяви El Mundo. Задържани са още четирима членове на картела .

" Общо петима души бяха задържани в допълнение към изземването на 400 кг наркотични субстанции и 220 000 евро в брой ", написа испанската национална полиция. Според локалните медии картелът се е опитвал да сътвори база в Испания и да изпрати сътрудници в цяла Европа , изключително в Холандия.

Испанските управляващи си сътрудничиха с следствията на вътрешната сигурност на Съединени американски щати и колумбийската национална полиция в това, което съставлява вторият максимален удар против Zetas в Испания. През 2016 година испанската полиция арестува предшественика на Саид Хуан Мануел Муньос Луевано за пране на пари и трафик на опиати, заяви El Pais.

" Лос Зетас ", в началото учреден от дезертьори от мексиканските специфични елементи , през последните години се раздели на по-малки групи, само че беше прочут като един от най-жестоките наркокартели в Мексико .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР