Лидерът на Евро-атлантическия клуб и бивш зам.-председател в ГЕРБ Цветан

...
Лидерът на Евро-атлантическия клуб и бивш зам.-председател в ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов коментира случилото се на срещата на ГЕРБ

Лидерът на Евро-атлантическия клуб и някогашен зам.-председател в ГЕРБ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа насочи рецензия към решението на ръководещата партия да събере актива през вчерашния ден в "София Тех Парк ". На срещата имаше разправии сред последователи и съперници на ГЕРБ, имаше и спречквания с публицисти.

Според някогашния втори в ГЕРБ е имало нападателно държание от членове на партията, които уронват престижа й. Мнението си Цветанов изрази във фейсбук.

"За мен е неразбираемо и недопустимо днешното нападателно държание на обособени лица от ГЕРБ по отношение на публицисти и общественици. Това е непредизвикано тъпчене на обикновени демократични права и то в изискванията на изострена от митингите социална конюнктура. Волю-неволю срамът от безобразията беше "пришит " и на честните и честни членове и симпатизанти на ГЕРБ, участвали на сбирката ", споделя той.

И даже е по-остър в мнението си, че: "Ръководството на ГЕРБ явно губи опорни точки и работи първосигнално, само че би трябвало ли редовите членове и симпатизанти на ГЕРБ да заплащат цената на нечие главозамайване и боязън? ".



Иначе от ГЕРБ отхвърлиха да имат общо с мъжете, дръзнали да има физическа разпра с присъстващите се. Казаха, че е имало провокации.

Юрист разкри пред Novini.bg какво следва, в случай че единствено Борисов подаде оставка

На вчерашната Национална конференция министър председателят Бойко Борисов обясни обстановката към оставката на държавното управление. Конкретно решение той не даде, само че уточни вероятните разновидности. Като най-любопитен се очерта този - Борисов си подава оставката на министър-председател, само че съставът на кабинета се резервира и продължава мандата си в границите на настоящето 22-ро Народно заседание. При подобен случай изборите остават за март месец. Вариантът за предварителен избор е по-малко евентуален.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР