Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов заяви, че Радостин Василев

...
Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов заяви, че Радостин Василев
Коментари Харесай

Ген. Атанасов се скара на Виктор Николаев: Не ми задавайте въпроси като на оперативен работник

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов съобщи, че Радостин Василев е единствено инструмент, а зад неговата офанзива със записи стоят сили, които желаят да осуетят съставянето на постоянно държавно управление.

В изявление по Нова телевизия, че зад компроматите стоят две групи. Едната е с център президентството и хора там, на които им се е усладила служебната власт. Другата група са хора в ГЕРБ, които са срещу държавно управление с ПП-ДБ.

Атанасов съобщи, че не може да каже дали президентът Румен Радев е персонално обвързван с офанзивата, само че е 100% уверен, че в нея има връзка с институцията му. Той сподели също, че абсурдът е за да се възпламени “номенклатурата ” в ГЕРБ.

Лидерът на ДСБ влезе в спор с водещите Виктор Николаев и Мира Иванова откакто те му зададоха доста въпроси по същността на това по какъв начин са правени записите, определяни от Радостин Василев като скандални. “Вие ме питате като действен служащ, аз съм съпредседател на парламентарна група ”, обиди се ген. Атанасов.

Той въпреки всичко съобщи, че не знае дали новият ръководител на Народното събрание е нареждал инспекция на залите в Народното събрание за устройства, които вършат записи. НСО няма обвързване да прави това, посочи ген. Атанасов.

Службите за сигурност са пробити, съобщи също той и акцентира, че войната в Украйна е посочила, че в тях са вероятни пробиви. Интересът на Русия е страна като България да няма устойчиво държавно управление и да не гласоподава помощ за Украйна, разяснява Атанасов. Той направи паралел с опитите да се осуети постоянното държавно управление и това, че пет дни президентът Радев не е връчил втория мандат. Атанас Атанасов обаче акцентира, че постоянно държавно управление ще има, като в него е допустимо с изключение на Мария Габриел ГЕРБ да имат и други представители в него, да вземем за пример на равнище зам.-министри.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР