Лидерът на ДПС Мустафа Карадайю използва изтеклия миналата седмица запис

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайю използва изтеклия миналата седмица запис
Коментари Харесай

Карадайъ: Десните болшевики набедиха ДПС за черен дявол

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайю употребява изтеклия предходната седмица запис от съвещание на Демократична България, с цел да упрекна ръководещите в " изчегъртване на свободата на словото ". Той назова хората на Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов десни болшевики.

" От записа предишния петък видяхме, че на десните болшевики отново им е необходим черен демон в лицето на политическите им съперници - с цел да може те да наподобяват като бели ангели. С гьобелски и болшевики обноски афишират последните 10-15 година за черния демон главно Движение за права и свободи. Повтарят лъжите си колкото е належащо и на всички места ", това разгласи в декларация от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Думите на съпредседателя на Демократична България за унищожаване на видеото от уеб страницата на " Дарик " дадоха мотив на Карадайъ да упрекна Христо Иванов в изчегъртване на свободата на словото. " Видяхме по какъв начин се изчегъртва свободата словото - по метода " Кой видял-видял, сваляйте записа ". Това е разбирането за независимост на словото ", съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Според него сме видели по какъв начин се изчегъртва въобще свободата, достолепието, достойнството. " Видяхме по какъв начин се изчегъртва демокрацията, държавността. Как се изчегъртва страната ", заключи той.

" Народният съд на десните болшвици е оповестил някого за зложелател на народа или проклинание, само че в случай че се приказва с тях истината става ясно и се размива черното, а от там лъсват и лъжите им и бялото освен, че се размива, само че и престават да са бели. Видяхме лицемерното им отношение към тези, с които сякаш си приказват. Преговарят за сформиране на държавно управление, а зад тила си кроят пъклени проекти по какъв начин да излязат бели посредством " словесните еквилибристики, опорките " и лъжите ", съобщи Карадайъ.

Според него през последните месеци по този начин и не е имало политика в услуга на хората и обществото. " Видяхме, тези, които са се намърдали в политическия терен посредством лъжата, омразата и разделянето в услуга на олигархията, мафията и задкулисието. Тези, които направиха допустимо узурпирането на властта от задкулисието нямат нито дума за хората, бизнеса, рецесиите, за бъдещето на България. Но видяхме, че са единствените носители на морала и истината. Това са хората, които трансфораха лъжата в норма, клетвопрестъпничеството в национализъм, а нарушаването на Конституцията в подвиг ", счита депутатът. И разгласи, че Политическа партия е " Провала на Прокопиев ".

От Движение за права и свободи приканват за нормалност, която се реализира посредством разговор в името на бъдещето на България. " Отиваме на предварителни избори за следващ път, призоваваме всеки от участниците в тях да си даде сметка, че след изборите ще в Народно събрание ще дойдат определените от народа, и ще би трябвало в разговор, с общи старания да преодоляваме рецесиите. За да почне разговорът, би трябвало да спре лъжата по адрес на съперниците и реставрацията на комунизма ", приключи декларацията на придвижването.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР