Лидерът на БЗНС Николай Ненчев продължава да иска оставката на

...
Лидерът на БЗНС Николай Ненчев продължава да иска оставката на
Коментари Харесай

И Ненчев атакува Стефан Янев, иска оставка

Лидерът на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев продължава да желае оставката на военния министър Стефан Янев. " Това е най-малкото, което бихме могли да създадем, тъй като това преди всичко е изменничество на националните ползи ", съобщи Ненчев пред news.bg.

По думите му това, което прави Янев, е рисково за националната ни сигурност, подкопаване на устоите и доверието измежду нашите съдружници в НАТО с този вид политика. Дори Българска социалистическа партия не са си разрешавали чак такова надменно и изрично отношение, което би могло да има потресаващи за нас - българите последици, предизвести водачът на Български земеделски народен съюз, който е и някогашен боен министър.

Ненчев има вяра, че ще се откри път на компромис за деескалацията на спора НАТО-Русия. Ако в последна сметка се стигне до ескалация, би трябвало да бъдем подготвени, би трябвало да бъдем основно предвидим член на НАТО и Европейски Съюз, настоя той.

Николай Ненчев не даде прогноза дали спорът сред НАТО и Русия ще прерасне във война, само че прикани политическите водачи да проявят здрав разсъдък в разрешаването на рецесията. Очевидно ще бъде мъчно, само че не и невероятно, чака Ненчев.

По отношение на 1 февруари - денят, в който почитаме паметта на българските жители, станали жертва на комунистическия режим, Ненчев съобщи, че неговата молитва през днешния ден е за живите. Всички тези знайни и незнайни български демократи, които пострадаха и са мъченици и по силата на канона те стоят най-близко до Бог. Молитвата ми е за живите хора, за хората без памет, тъй като тези събития би трябвало да се помнят и знаят, тъй като носят огромен публичен и политически капител, сподели Ненчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР