Лидерът на БСП отправи нова емоционална критика към Бойко Борисов.Корнелия

...
Лидерът на БСП отправи нова емоционална критика към Бойко Борисов.Корнелия
Коментари Харесай

Бяс от Нинова! Тежки думи към Борисов

Лидерът на Българска социалистическа партия насочи нова прочувствена рецензия към Бойко Борисов.

Корнелия Нинова написа пост във фейсбук против Бойко Борисов. Ето какво гласи той:
-->
" Само 24 часа откакто удостовери, че е имало срещи сред него, Алексей Петров и Политическа партия, през днешния ден Борисов се отметна от това. И в същия миг споделя: аз в никакъв случай не неистина. Пародия.

Борисов над десетилетие е въплъщение на задкулисието и паралелната страна. И самичък го призна. Докато от Денков и Габриел се организираха публични, за пред публиката, диалози за държавно управление, същинските, подмолните сделки са създали сглобката. Класически образец на паралелна страна. И нейният татко е Бойко Борисов.

Въпросът е докога ще му минават номерата? Как сякаш европейските хора Денков и Габриел ще одобряват, че са били сламени индивиди на конци, до момента в който балканският мутренски и подмолен сговор на Борисов е текъл?

Това е въпрос и към европейските ни сътрудници.И един въпрос към Борисов: за какво в този момент, смелчаго? Защо не, до момента в който Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И най-после към народа: докога? Докога ще поносим тази подигравка с народ и страна? "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР