Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви на брифинг, че се

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви на брифинг, че се
Коментари Харесай

Нинова: Имаме съмнения в честността на изборите през октомври

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи на брифинг, че се съмнява в честността на извършените преди два месеца парламентарни избори, само че не билонейна работа да сезира виновните институции, в това число прокуратурата.

Тя уточни, че еоткрила в няколко протокола разминаване с по 5-6 гласа на данните от машинния избор и ръчното броене на разписките. В партията до този миг не са обсъждалидали да подадат сигнал, сподели още тя, а след настоятелните питания на публицистите въпреки всичко съобщи, че занапред щяла да се разиска тематиката в партията, осведоми Клуб Z.

Нинова разяснява и изявлението на депутата от Политическа партия Настимир Ананиев, че " БСПе машина за мокри поръчки на Движение за права и свободи и ГЕРБ " по този начин: " Не са си взели поуките. Ние няма да оттеглим законопроекта. Ние за разлика от тях в непознати партии не се месим ".

Тя упрекна Политическа партия за възможен неуспех на държавно управление с втория мандат, тъй като сложила Изборния кодекс като алена линия. " Тяхна воля... ", съобщи.

" Има, няма държавно управление, бюджет би трябвало да има. Ние не обвързваме двете неща " - уточни в отговор на въпрос дали в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи поддържат настояването й за основни промени в бюджета, откакто служебният кабинет внесе настояването за удължаването на този за 2022 година, това ще значи, че левицата е подготвена и на коалиция с тях.

Социалистите пресметнали, че общественият пакет е за 3 милиарда лв.. Не било непостижимо - " като се понижат разноските за самолети и оръжия ".

Ръководството на партията се разграничи и от общинските си съветници в Пловдив - поради поддръжката им за така наречен скрита приватизация на Пловдивския панаир от сдружение на един от враговете й в партията - Георги Гергов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР