Лидерът на БСП Корнелия Нинова сложи край на догадките защо

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова сложи край на догадките защо
Коментари Харесай

Нинова съобщи със селфи: Претърпях операция на паращитовидната жлеза

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова постави завършек на догадките за какво е била в болница, като разгласява свое селфи във Фейсбук, под което разгласи, че е претърпяла интервенция на паращитовидната жлеза. 

" Претърпях интервенция на паращитовидната жлеза. Възстановявам се ", написа Нинова. 

Тя употребява обявата си и да означи днешния Сирни Заговезни - ден за искане и предоставяне на амнистия. " Простете и да ви е простено. Благодаря за всички позвънявания, известия и пожелания за здраве ", напише още соцлидерката, която приключва с благопожелание за здраве: " Пожелавам на всички да сте здрави и усмихнати ". 

За влизането ѝ в болнично заведение в София стана ясно в петък. Неофициално се счита, че тя е постъпила на 14 март. От партията ѝ резервираха безмълвие, което през вчерашния ден наруши само зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. Той сподели в свое изявление, че Нинова " е добре " и " в придвижване ", като уточни само, че става дума за рутинна интервенция. 



Нинова беше лекувана във Военномедицинска академия в края на октомври 2020 година, когато се разболя от COVID-19. След като бе на системи в продължение на 4-5 дни, положението ѝ бе нормализирано и тя бе изписана. Нинова продължи лекуването си в домашни условия, като работеше онлайн. Докога ще продължи актуалното ѝ възобновяване към този момент не е ясно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР