Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще стане доброволец в ковид

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще стане доброволец в ковид
Коментари Харесай

Нинова ще е доброволец в ковид отделение


Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще стане доброволец в коронавирус поделение. Това заяви самата тя в утринния блок на Българска национална телевизия тази неделя. Тя прекара вируса и към този момент има формирани антитела. След като бе на лекуване във ВМА, Нинова показа усещанията си от първо лице за работата в коронавирус отделенията. Лекарите и сестрите са доста проведени и всеотдайни в рабтатата си. Те са доста изморени, изтощени, на лимита на силите си, изясни ръководителят на левицата.

Припомняме, че трима от депутатите на Българска социалистическа партия, които са лекари по специалност, към този момент седмица оказват помощ в лечебните заведения в Шумен и Свищов. А други 33-ма народни представители са доброволци към РЗИ-та, незабавни центрове и обществени услуги в разнообразни области.

Нинова описа и по какъв начин тя е плеболедувала инфекцията: " Първите дни бе много тежко. Всеки понася заболяването друго, при мен беше по сложния метод. Четири дни лежах във ВМА, само че желаех по-рано да ме изпишат. Разговаряхме с лекарите и стигнахме до компромис. Просто се почувствах по-добре ". Два дни преди да почувства утежняване, Нинова си е правила тест и той е бил негативен. След това обаче вдигнала температура, имала тресчица и мощен зной. Имах възприятието, че стопирах да вдишвам, добави тя. Всички други съпътстващи тази болест неприятности ги имах - главоболие, болки в корема.Минах по сложния метод. Всичко те боли, описа още Корнелия Нинова. Пострадала е и вегетативната й нервна система – получила е конюктивит, намаляване на слуха, подежи в ръцете.

Видях, че лекарите са изморени, сестрите са доста изтощени, само че доста проведени и всеотдайни в работата си, безапелационна е Нинова.

Тя е решила да влезе в коронавирус поделение на столична болница като доброволец. Ще стана санитарка в столична болница за време, колкото е належащо. Това е вътрешна нужда, човечност. Реших го още на втория ден като влязах в болница, добави водачът на социалистите. И подсети, че още 33-ма социалисти, народни представители, ще станат доброволци. А депутатите с учителско обучение влизат в учебните заведения, с цел да заместват изчезнали учители.

Според Нинова властта е изпуснала рецесията още през лятото. Децентрализираха рецесията от боязън да носят отговорност, това сътвори безпорядък, издаваха заповеди, които си противоречет,напомни тя. Мисленето им е мандатно, а единствената цел е да останат на власт, употребяват рецесията, с цел да завоюват изборите. Трябва да се мисли държавнически, не мандантно, безапелационна е тя.

Борисов има боязън от идните избори и по тази причина не вкарва по-крути ограничения. Прехвърля отговорността на други структури. Поведението му е несъответстващо на действителността, безапелационна е Корнелия Нинова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР