Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да се наложи най-голямата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да се наложи най-голямата
Коментари Харесай

Нинова: Да се наложи най-голямата строгост на закона спрямо насилника на момичето от Стара Загора

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани да се наложи най-голямата суровост на Наказателния кодекс по отношение на обвинения за принуждение на 18-годишното момиче от Стара Загора. В профила си във Facebook Нинова написа, че е неприемливо „ този човек да се разхожда на независимост “. 

" От кое експерт и по кой текст от закона е решено, че зверството, осъществено от Георги Николаев, е лека телесна щета? Недопустимо е този човек да се разхожда на независимост. А още по-недопустимо ще бъде да получи съглашение или условна присъда ", написа Нинова. 

Обвиняемият, 26-годишен с букви Г. Г., бе арестуван тази заран, към 7:30 часа, на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил. По-късно Районната прокуратура в Стара Загора му повдигна още едно обвиняване. За Българска телеграфна агенция Боряна Димитрова от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив заяви, че Г. Г. е упрекнат, че в интервала от 24-25 юни т.г. в изискванията на продължавано закононарушение, се е заканил с ликвидиране на 18-годишната Д. М., като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. 

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка " възбрана на лицето да напуща територията на България ".

Момичето пострада на 26 юни, откакто приятелят ѝ аргументи множеството пострадвания по главата, крайниците и тялото.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР