Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващите, че в България

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващите, че в България
Коментари Харесай

Нинова обвини управляващите, че връщат у нас мигранти престъпници

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна ръководещите, че в България се връщат мигранти нарушители. Тя се базира на документ от баварските служби, съгласно който на 8 февруари  от Мюнхен за София е изхвърчал чартър с 23 души на борда. Сред репатрираните били шестима, които са наказани за тежки закононарушения, съобщи.

„ По време на договарянията какви тъкмо сделки постигнахте? Колко тъкмо души да върнат в България по Дъблинското съглашение и дали въобще е станало дума, че ще се избират хора, наказани по закон за непредумишлено ликвидиране, тежка телесна щета и полови закононарушения Превръщате България в наказателна колония ”, съобщи Нинова.



„ Ако това е правилно, или би трябвало да презаредят самолета, или неотложно да се върнат в Германия и да излежат присъдите си. Недопустимо е, в случай че това е било позволено от нашите хора ”, безапелационен беше водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В офанзивите към властта се включиха и от " Възраждане ", и от " ИТН ". Час по-късно напрежението в пленарната зала беше потушено от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той изясни, че подобен полет е имало, само че върнатите от Германия нарушители са български жители, излежали присъдите си там.



„ На територията на страната ни дойдоха 18 жители на Сирия и 6 български жители. Общо 24 лица, шестимата български жители, са с изтърпени санкции отнемане от независимост в Германия. След изтърпяването им са депортирани в България ”, уточни вътрешният министър.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР