Едва на 47-годишна възраст е починала Петя Ставрева - председател

...
Едва на 47-годишна възраст е починала Петя Ставрева - председател
Коментари Харесай

Почина Петя Ставрева - лидер на Обединени земеделци и депутат от ПП-ДБ

Едва на 47-годишна възраст е умряла Петя Ставрева - ръководител на " Обединени земеделци " и народен представител от ПП-ДБ.

„ С дълбока тъга оповестяваме, че след малко боледуване ни напусна ръководителят на Политическа партия „ Обединени земеделци “ Петя Ставрева, депутат в 49-ото Народно събрание, от 13 МИР, град Пазарджик “, оповестяват от нейната партия.

Ставрева влезе в Народното събрание през 2023 година на мястото на определения за кмет на Пазарджик Петър Куленски.

Преди години тя беше измежду първите български евродепутати, като тогава партията ѝ беше съдружен сътрудник на ГЕРБ и Ставрева се яви с тяхната листа.

Тя беше определена за водач на " Обединени земеделци " през 2011 година, когато Анастасия Мозер се отдръпна от политиката.

Поклонението пред Петя Ставрева ще се организира на 8 май от 11 ч. в църквата " Св. Богородица " в град Пазарджик.

Поклонение от 14 до 15 ч. ще има и в храм „ Св. Теодор Тирон “, в село Бяга. Петя Ставрева ще бъде заровена в гробищния парк на селото в стеснен фамилен кръг.

Съболезнователна книга, в памет на ръководителя на Политическа партия Обединени земеделци Петя Ставрева, ще бъде отворена в централния офис на партията в София, на ул. „ Иван Денкоглу “ 22 на 7 май, вторник, от 12:00 до 18:00 ч.

Съболезнователната книга ще бъде отворена и по време на поклонението в град Пазарджик, на 8 май.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР