Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе на парламентарна трибуна по

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе на парламентарна трибуна по
Коментари Харесай

Нинова изпадна в ступор - българи, приеха да има социология в изборния ден

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова излезе на парламентарна естрада по средата на гласуването на новите промени в Изборния кодекс и в характерен сантиментален жанр се опълчи на приемането им в целокупност.
В речта си обаче, Нинова съобщи, че е скандално приемането на решение да се афишират социологически резултати още до момента в който не е приключил изборния ден. Това предложение беше признато на правна комисия, само че беше отхвърлено на второ четене в пленарна зала минути преди речта на ръководителя на Българска социалистическа партия.
Иначе Нинова се обърна към " българския народ " и се закани, че ще даде всички гласувани през днешния ден (14 февруари) промени на Венецианската комисия, ще бъде импортирано обжалване в Конституционния съд и ще покаже на всички посланици от Европейски Съюз какъв брой подправен е изборният развой у нас.
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков мигновено отвърна и упрекна Нинова, че нападна устоите на демокрацията с подстрекателство, че изборите ще са фалшифицирани, още преди да има избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР