Лидерът на БСП Корнелия Нинова изглежда добре и в добро

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изглежда добре и в добро
Коментари Харесай

Цветанов препоръча на Нинова да си смени шофьора

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова наподобява добре и в положително политическо положение. Това е оценката на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов за позиция в партията й на водача на опозиционната Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди идния конгрес.

В изявление за Нова телевизия на въпрос " притеснявате ли се за Корнелия Нинова, Цветанов отговори: " С случаите с таксиметрови удари - да. Но тя наподобява добре, в положително положение и всеки водач може да си построи положения в своята среда ".

Във връзка с представени в медиите подозрения на самата Нинова, че двете автокатастрофи не са инцидентни и са породени от водачи от една таксиметрова компания, Цветанов, който е някогашен вътрешен министър, отговори: " Шофьорите (на такситата) са разнообразни, само че водачът, който е управлявал нейната кола, е еднакъв. Просто би трябвало да смени водача ".

Цветанов назова популизъм самодейността на Нинова за документално искане за откриване на имената на политиците, взимали пари от КТБ. По думите му в ГЕРБ научили за начинанието от медиите. Ако Нинова откровено е желала поддръжка, е трябвало да го направи авансово по телефона, съгласно Цветанов. Той акцентира, че делото към този момент е в съда и единствено той може да каже кой е взел участие в разграбването. Инициативата на Нинова той назова " дейности, които би трябвало да ни отклонят от вътрешнополитическите проблеми ".

По мотив разногласията с Българска социалистическа партия за това кой да оглави антикорупционния орган, Цветанов напомни, че в предходния парламент е имало единодушие сред политическите сили той да се избира от Народното събрание. Направи прилика и с предишното, когато самата Нинова упорствала съставът на различен регулатор - Комисията за енергийно и водно контролиране, да се избира от Народното събрание, а не от държавното управление.

Помолен да разяснява бедствието в община Камено, Цветанов акцентира, че седемте язовира, чиито стени се напукаха, са изпуснали водите си не към бедстващите села, където имаше и човешки жертви, а в друга посока. За това го уверил шефът на пожарната Николай Николов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР