Лидерът на БСП Корнелия Нинова е претърпяла рутинна операция. Вече

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е претърпяла рутинна операция. Вече
Коментари Харесай

Корнелия Нинова е претърпяла рутинна операция

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е претърпяла рутинна интервенция. Вече е добре и в придвижване. Всичко е наред. Това разяснява в предаването „ Офанизва с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия във връзка информациите, че Корнелия Нинова е приета в болница за лекуване.

Зафиров разяснява настоящата политическа конюнктура.

" Винаги съм твърдял, че „ сглобката ” ще се разпадне, когато Политическа партия ударят електоралното си дъно.  ГЕРБ ще удължат още малко мъката на това ръководство, до момента в който разделят плячката. Смятам, че това ръководство ще е оцелее ", сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Той добави, че най-удачната формула за ръководство на страната е надпартийно, експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка по политики.

По думите му при положително предпочитание и политическа воля и водачество могат да бъдат открити сполучливи формули на ръководство, които да не минават червени линии и да бъдат съответстващи на упованията и очакванията на българското общество.

„ Няма бранш, в който това ръководство да не се провалило ”, добави той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР