Лидерът на БСП Кор.Нинова, която – както 19 минути явно

...
Лидерът на БСП Кор.Нинова, която – както 19 минути явно
Коментари Харесай

Нинова иска Грети, която не дава думата на червените, за шеф на СОС като Вежди на НС

Лидерът на Българска социалистическа партия Кор.Нинова, която – както 19 минути очевидно вярно допусна, няма самообладание да взе участие в сглобка по разпарчетосването на София, предложи през главата на градската си организация Грети Стефанова от ППДБСС , другояче от ДСБ, която се води най-големият абстрактен съперник на Българска социалистическа партия, да остане ръководител на СОС по " модела Вежди ”.

За следващ път гази устава на своята партия, който разпорежда на градската организация локалната политика, тя унижава своите и персонално единствената си персонална съветничка, издигната 3 пъти за началник на СОС Диана Тонова, тъй като точно на тях същата Грети не дава думата за реплики към кмета Терзиев и по всевъзможни други въпроси на съвещанията на Съвета.

Нинова, сякаш правист, за следващ път сподели и тотална институционална неначетеност, тъй като Народно събрание и СОС са радикално разнообразни. София си има изпълнителна власт в лицето на кмета, който месец не може да откри заместник-кметове, и никой не й пречи да се конституира, както става сред Народното събрание и държавното управление. Изобщо, каквото и да ни приказват, става дума за пари. Над 4 млрд.лв. годишно. Нинова съобщи своите, които желаят от ППДБСС собствен началник, с цел да има болшинство.

Мария Пенчева

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР