Лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова поздрави премиера на

...
Лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова поздрави премиера на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова поздрави Антонио Коща за изборната победа в Португалия

Лидерът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова поздрави премиера на Португалия и водач на социалистическата партия в страната Антонио Коща за успеха на изборите в Португалия

“Чрез гласуването на последните избори португалците демонстрираха, че поддържат вашите здрави обществени политики против бедността, в интерес на по-високи заплати и пенсии, за зелена стопанска система, както и бързо възобновяване след световната пандемия ”, написа в писмото си до Коща Нинова.

Лидерът на левицата показва вяра в този момент, когато Българска социалистическа партия е част от ръководството в страната, двете партии да заздравят връзките си както на партийно, по този начин и на държавно равнище, както двустранно, по този начин и в границите на ПЕС и Съвета на Европейски Съюз.

Ето цялостния текст на приветствения адрес на Корнелия Нинова до Антонио Коща:

До

Г-н Антонио Коща

Министър-председател на Португалия

Генерален секретар на ПС

Уважаеми Антонио,

От името на управлението на Българската социалистическа партия и от свое име апелирам да приемете моите най-искрени поздравления за изключителната победа на,,Социалистическата Партия’’ на парламентарните избори в Португалия.

Чрез гласуването на последните парламентарни избори португалците демонстрираха, че поддържат вашите здрави обществени политики против бедността, в интерес на по-високи заплати и пенсии, за зелена стопанска система, както и бързо възобновяване след световната пандемия. Вашата безапелационна победа освен удостоверява, само че в допълнение усилва доверието на жителите в способността Ви като министър председател и на,,Partido Socialista’’ да насочвате страната през многочислените идни провокации.

Сега, когато Българска социалистическа партия е част от ръководещата коалиция в България, показвам вяра да заздравим връзките си както на партийно, по този начин и на държавно равнище, както двустранно, по този начин и в границите на ПЕС и Съвета на Европейски Съюз.

С неспокойствие чакаме да продължим съдействието си, апелирам приемете още един път нашите най-искрени поздравления за успеха!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР