Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов събра партийния актив на ГЕРБ в Пловдив

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г събра над 600 симпатизанти и деятели на партията в комплекс С.И.Л.А в Пловдив.

Той посрещнат на крайници и с бурни овации.

В началото бе припомнен моментът с противозаконния арест на водача на преди година и последвалата мощна поддръжка за Борисов от хиляди жители и сподвижници.

Бившият ръководител на Народно събрание Вежди Рашидов се обърна към множеството с думите: „ На този ден аз стоях пред едно разследване и мръзнах, тъй като си обичам партията и водача. Винаги съм се питал кои имат тази пристрастеност да унижава хората – боязън. Лидерът ни е застрашителен за съперниците си, застрашителен с това, че го обичат хората и той ги обича, застрашителен е, че когато се обърне – има какво да покаже “.



Заедно с Борисов, който по традиция е лидер на пловдивската листа на коалиция ГЕРБ-, в полемиката се включиха и кандидат-депутатите за 16-ти МИР. На челните места в листата са Радомир Чолаков, Десислава Трифонова, доцент Стефан Шилев, Спас Шуманов.  

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР