Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов: Мандатът на Радев премина в сянката на моя мандат

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подлага на критика изпълнителната власт за високите цени на тока и газа, за инфлацията, Плана за възобновяване и неналичието на признат бюджет за 2022 година.

,,Рекордните цени на тока и газа очевидно към този момент не са вест. Виждам, че има заигравка с думите, че по целия свят е така'', означи Борисов.

Цената на тока при нас беше 80 лв.. Сега е 4 пъти по-скъп. Ние предоговорихме с "Газпром " на 50% понижение. Все отново не забравяйте, че България е преди всичко в Европа по съществуване на шистов газ. Тази тематика рано или късно би трябвало да бъде отворена, съобщи водачът на.

,,Омръзна ми шефът на "Булгаргаз " и министърът на енергетиката да се дрънкат всеки ден и да изнасят търговски секрети от договорите'', добави той.

По време на среща в Силистра с актива на партията Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г цитира отчет на Българска народна банка, че задграничните вложения у нас са намалели на половина в последната година. Според него сега страната е мощно разграничена, само че пожела триумф на Румен Радев през втория мандат.

Приемам избора на българския народ и се преценявам с него. Какво мисля за мандата на Радев е мъчно да се каже, тъй като той мина в сянката на моя мандат. Ние направихме по този начин, че в София да дефилират всички водачи в Европа и основният прокурор на Съединени американски щати. През тези години толкоз доста неща сме създали, а оценката дават хората. Единствения въпрос е по какъв начин социолозите познаха неговия резултат с акуратност, само че не и на парламентарния избор и рано или късно тази спекулация с машините ще излезе, съобщи Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР