Лидерът на Атака Волен Сидеров отново се замеси в скандал

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров отново се замеси в скандал
Коментари Харесай

Волен Сидеров отново замесен в юмручна схватка в центъра на София

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров още веднъж се замеси в скандал в центъра на София, откакто налетял на пердах на непознат жител.

Кадри от разправията, при която някогашният общински консултант налита пердах и крещи по съперника си, бяха публикувани в обществените мрежи.

" Работя до 8 ч. вечер, с цел да може като изляза на улицата в центъра на София да виждам това. Да, Волен Сидеров е " биячът ". Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще опише, че в България е доста хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти ", написа в профила си във Facebook Недко Кръстев, който разгласява и късия видеоклип от юмручната битка.



Това е следващият скандал, в който е забъркан водачът на " Атака ". През 2014 година предприемач бе подал тъжба в полицията, че е бил удрян от Сидеров в заведение. През същата година от посолството на Франция у нас разпространиха публична информация, че френски дипломатически чиновник е бил жертва на обиди и закани от страна на Волен Сидеров, явно в нетрезво положение, по време на полет на България Ер от София до Варна. А в средата на октомври т.г. 17-годишен юноша упрекна политика в побой. Лидерът на " Атака " отхвърли и от своя страна се оплака от репресии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР