Лидерът на Атака Волен Сидеров, който доскоро беше депутат, а

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров, който доскоро беше депутат, а
Коментари Харесай

Сидеров ще тества колко добър е новият главен прокурор със сигнал срещу Каракачанов

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров, който до неотдавна беше народен представител, а след локалните избори стана общински консултант в София, съобщи пред Българска национална телевизия, че има данни за " крупни далавери във военното министерство ". По думите му посредством разнообразни покупко-продажби във ведомството потъвали милиони левове, а " армията е недохранена и недооблечена ". Заради това била нужна и промяна на министъра на защитата Красимир Каракачанов.

" Ще подредя всички сигнали до мен в един лист и ще го дам на новия основен прокурор, който споделят, че е доста добър. Да го забележим какъв брой е добър. Каракачанов от дълго време е за събаряне и за следствие ", сподели още Сидеров.

Той добави, че решението Валери Симеонов да стане зам.-председател на Народното събрание е на ГЕРБ и го дефинира като " несъответстващо ". Лидерът на " Атака " посочи, че поддържа митингите на майки на деца с увреждания против Симеонов, като добави, че той " не би трябвало да е изобщо на забележим пост в политиката ".

Столичният общински консултант съобщи, че твърдо срещу концепцията за повдигане на локалните налози, като даже ще се опита да провежда митинг против предлагането за повишаване на данъка за остарели коли. Според него " цялата работа е да се приберат едни пари от хората ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР