Лидерът на Атака обяви по БНР, че излиза в съпротива

...
Лидерът на Атака обяви по БНР, че излиза в съпротива
Коментари Харесай

Волен Сидеров твърди, че COVID е измислица, пак предизвиква Румен Радев на диспут

Лидерът на " Атака " разгласи по БНР, че излиза в опозиция против това, което се ползва във връзка с пандемията от Covid-19:

" В България се ползва здравен фашизъм. Свободата е преди всичко. Превръщат ни в хора от концлагер. Къде отиде свободата на напредване? Аз направих тъжба в Административния съд против ограниченията на Министерството на здравеопазването, които ви карат да ходите с един парцал на устата и считат, че това нещо ви защищава ", съобщи Сидеров.
 Волен Сидеров също влиза в борбата за президент Волен Сидеров също влиза в борбата за президент
Политическа партия " Атака " се записаха в ЦИК за идните президентски избори на 14 ноември. Пред публицисти водачът на " Атака " Волен Сидеров з...

По думите му е международна интрига и " безспорна небивалица ", а здравните министри - и актуалният, и предходният лъжат:

" Здравният министър е комплициран там, с цел да лъже. Те получават една инструкция. Има една международна върхушка, която си прави сега опит с човечеството - желаят да видят до каква степен хората могат да се трансфорат в зомбита. Целта на тази международна върхушка е да се редуцира човечеството ".

" Аз съм действителният конкурент на, който се показва за уравновесеният човек, а в действителност е проводник на една антибългарска, проамериканска политика ", съобщи Сидеров, претендент за президент, който за трети път се включва в конкуренцията за " Дондуков " 2, а през 2006 година стигна до балотаж на изборите за държавен глава.

Той съобщи изрично, че влиза в конкуренцията за " Дондуков " 2, като главен конкурент на Радев и предложения сегашния президент на дебат.
 Волен Сидеров излиза от Столичния общински съвет Волен Сидеров излиза от Столичния общински съвет
Лидерът на " Атака " Волен Сидеров е подал заявление за овакантяване на Столичния общински съвет, заяви " 24 часа ". Новината е доказана от...

Лидерът на " Атака " съобщи, че в страни като България за президенти се поставят послушни хора:

" Които са приключили школата " Максуел " в Съединени американски щати, под шапката на Централно разузнавателно управление на САЩ - приказвам за Румен Радев, на който след това му поставят едно изкуствено етикетче, че бил ляв, проруски. Той е приключен проводник на Централно разузнавателно управление на САЩ и американската политика. Радев беше конфигуриран в България за президент през 2016 година благодарение на Бойко Борисов и ГЕРБ, които тогава му подариха този пост. Сега ще му го подарят отново, изваждайки една фигура против него, която няма да му бъде конкурент ".

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР