Лидерът на американците Джо Байдън даде още един повод за

...
Лидерът на американците Джо Байдън даде още един повод за
Коментари Харесай

Sky News: Президентът на САЩ Байдън даде още един повод за смях и критика

Лидерът на американците Джо Байдън даде още един мотив за смях и рецензии.

На конференцията си Байдън не знаеше какво да каже и въртеше в ръцете си лист хартия, на който не пишеше нищо. Журналистите на Sky News обявиха, че помощниците на Байдън са не запомнили да му дадат бележките, тъй че президентът на Съединени американски щати дълго време не е могъл да даде някакви внятни отговори на въпросите. Журналистката Рита Панахи саркастично сподели, че отговорите на Байдън са „ изпълнени с убеденост “.

По мнението на Панахи е била нужна година и половина, с цел да могат всички заинтригувани публицисти да вземат участие в конференция с президента, а освен тези, които са били авансово определени. Тя сподели, че при Тръмп такава система не би била допустима.

„ Най-накрая, след толкоз доста години, публицистите насочат предизвикателство към администрацията на Байдън. Можете ли да си визиите Тръмп да се опита да направи това по време на своето президентство? “ - сподели Панахи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР