Личности като Стефан Данаилов са със собствена светлина. Това каза

...
Личности като Стефан Данаилов са със собствена светлина. Това каза
Коментари Харесай

Депутатите с топли думи към легендата Стефан Данаилов

Личности като Стефан Данаилов са със лична светлина . Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Нона Йотова пред публицисти в Народното събрание по отношение на кончината на Стефан Данаилов.
" Стефан ще го запомня с изключителната персона, която е той. За това не мога да приказвам за него в минало време. Личности като него са със лична светлина и постоянно остават в сърцата на хората.
Аз го познавам и като сътрудник, и като другар, напоследък го опознах и като политик. Стефан беше първият човек, до който се допитах, когато ми предложиха да вляза в листите ", съобщи още Йотова. По думите й Стефан Данаилов с изключение на обичан артист е и извънреден човек.
България загуби огромен българин, обичан и почитан от милиони хора. Той беше галактика от гений, страст и мъдрост . Това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Българска социалистическа партия загубихме една от най-авторитетни си персони и опора. Стефан беше ентусиазъм за нас. След гибелта на баща, той стана мой втори татко . Загубих го. Ламбо, обичам те толкоз доста. Ще ми липсваш. Почивай в мир.
Загубата на Стефан Данаилов за цяла България е голяма . Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Евгени Будинов.
Когато ме одобри в НАТФИЗ видях, че това е един от най-хубавите хора . Той помагаше доста на студентите си и на всички хора към себе си. Да не приказваме, че това е може би най-хубавият артист и най-хубавият български киноактьор сигурно, министър на културата, необикновен политик. Загубата съгласно мен за цяла България е голяма ", разяснява Будинов.
Будинов изрази съболезнования към околните на Данаилов и неговите студенти. „ Аз безусловно разбрах преди пет минути и по този начин. Много тъжно. Нека го запомним с доста невероятни функции, които остави и с голямото му сърце. Бог да го елементарни “, сподели Будинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР