Лично аз съм свидетел, че много често Елена Йончева лъже.

...
Лично аз съм свидетел, че много често Елена Йончева лъже.
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Много често Елена Йончева лъже

Лично аз съм очевидец, че доста постоянно Елена Йончева лъже. Откъде да знам, че това, което споделя е истина или не е. Така депутатът от „ Обединени патриоти “ и водач на НФСБ Валери Симеонов разяснява изнесения по-рано през днешния ден от Елена Йончева запис, съобщи БГНЕС.

„ По никакъв метод не мога да приема, че хвърлянето на обществени обвинявания през медиите би трябвало да бъде насърчавано и би трябвало да му бъде обръщано внимание “, счита Симеонов.

„ Редно би било да изчакаме да се направи предварителната инспекция и в случай че материалите стават за предоставяне на съд, тогава да ги разясняваме “, прикани водачът на НФСБ.

По-рано депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева показа следствието си за корупционни практики в държавното управление.

На брифинг в централата на левицата Йончева разгласи, че през 2016 година сегашният министър на културата Боил Банов, тогава в качеството си на заместник-министър е давал инструкции за подправяне на документи за опрощаване на наказателна клауза на фирма-строител в размер на 700 хиляди лв..

Тя е озаглавила следствието си "аферата "Ало, Банов съм ", то се отнася до плана "Антична Сердика " и ремонта на Ларгото.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР