Личният живот на лидерите на най-зловещите политически режими е бил

...
Личният живот на лидерите на най-зловещите политически режими е бил
Коментари Харесай

Viasat History разказва мистериите на нацистките убийства

Личният живот на водачите на най-зловещите политически режими е бил заобиколен с тъмни мистерии, измежду които и неразкрити убийства. За тях споделя поредицата  " Мистериите на нацистките убийства ", която телевизионният канал Viasat History ще покаже събота и неделя от 18:00.

Документалният сериал излага обстоятелствата, показва доказателствата, изпитва теориите и се пробва да доближи до умозаключение. С помощта на архивни фрагменти, възстановки, реконструкции, най-известните специалисти и историци и нови фрагменти от основните места, ще се докоснете до някои от най-големите секрети в историята.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР