Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко

...
Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко
Коментари Харесай

Синовете на Бритни Спиърс бягат от майка си, тичат в Хавай

Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко възходи и падения от музикалната й кариера. И до момента в който в професионален проект лежи по-скоро на остарели лаври, то в фамилен постоянно има по нещо забавно, с което да си завоюва внимание.

От известно време насам се приказва, че певицата и актуалният й другар Сам Асгари са пред разлъка. Истината на този стадий си знаят единствено двамата. Факт е обаче, че Спиърс претърпява една друга тежка разлъка - тази със синовете си Джейдън и Престън.

Тези дни стана ясно, че бащата на момчетата Кевин Федърлайн е изявил предпочитание те да заживеят с него в Хавай, а майка им е дала своето единодушие. Това бе доказано от юриста на някогашния брачен партньор на певицата, представен от People. 

По думите му, това е страхотна опция за Федърлайн и актуалната му брачна половинка, а и двете момчета имат желанието да изоставен Лос Анджелис, където постоянно са обект на внимание поради известната си майка. И очевидно Бритни също е осъзнала, че това е по-доброто решение за децата си.

По-малкият й наследник Джейдън преди няколко месеца призна в изявление за Daily Mail за комплицираните връзки на него и брат му с майка им. Той съобщи, че в даден миг те сигурно ще се поправят, само че с цел да се случи това тя би трябвало да се закрепи душевен, написа lifestyle.bg. 

Сега Джейдън ще изкара последната си година в гимназията отдалечено, а батко му Престън ще приключи преди преместването в Хавай. Там двамата ще заживеят с двете девойки на татко си от сегашния му брак. А когато Бритни стъпи още веднъж на краката си, синовете й не изключват да се върнат при нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР