Личният живот на актрисата и модел Катрин Хейгъл е повече

...
Личният живот на актрисата и модел Катрин Хейгъл е повече
Коментари Харесай

Трудностите на времето: Катрин Хейгъл за това как се отглеждат цветнокожи деца сред толкова расизъм

Личният живот на актрисата и модел Катрин Хейгъл е повече от любопитна. Във времена, в които сътрудниците заживяват дружно още преди годежа, а постоянно и основават семейство преди сватбата, тя и половинката ѝ Джош Кели избраха макар годежа си да заживеят дружно едвам след сватбата им. Тага година и малко двамата бяха сгодени, само че живееха в разнообразни домове.

Виж още: Една от най-чаровните холивудски актриси ще става майка за трети път

През 2009 година двамата осиновиха момиче от Южна Корея - родината на сестрата на Катрин, Мег, която също е осиновена. Малката Налей през днешния ден е на 8 година, само че когато я осиновяват, е едвам на 8 месеца. Двойката осиновяват и Аделайда, която е на 12 година Освен това Кристин Хейгъл ражда и момче, през 2016 г. 

Виж още: Да отслабнеш инцидентно! Как го направи Деми Ловато?

Пред Parents моделът и актриса приказва за расизма, защото осиновените ѝ деца са цветнокожи. " Отгледана съм с концепцията за осиновяването като нещо обикновено, тъй че аз имам вяра, че любовта и обич без значение по какъв начин изглеждаме ", споделя тя. " Но когато попитах сестра ми дали по нея са се отнасяли по друг метод, тя сподели, че да ".

Именно признанието на сестра ѝ я предиздвикало да осъзнае какъв брой е наивна. " Първоначално бях ядосана, само че след това си дадох сметка, че би трябвало да защитя дъщерите си и да ги приготвя за света на открито ", споделя актрисата.

Виж още: Дъщерите на Силвестър Сталоун в обятията на един от най-красивите българи

Децата почнали да задават от ден на ден въпроси с годините. Тя им разала, че са онисоневи, само че че нямат информация за биологичните им татковци. Имали единствено за биологичните майки и Хейгъл е подготвена да я показа с децата си. 

Изображение: https://www.instagram.com/katherineheigl/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР