Лична грешка, защото един от офицерите е участвал в него

...
Лична грешка, защото един от офицерите е участвал в него
Коментари Харесай

Сериозна персонална грешка - така Берлин обясни военния запис, до който Москва се добра

Лична неточност, тъй като един от офицерите е взел участие в него посредством " незащитена връзка ", заяви Агенция Франс Прес.

Предстои да бъде разисквано налагането на дисциплинарно наказване на въпросния боен, добави министърът, представен от Ройтерс.

Разговорът сред немски офицери бе оповестен в петък от съветската журналистка и основна редакторка на държавната телевизия Ар Ти (RT) Маргарита Симонян. В него високопоставени представители на военновъздушните сили разискват теоретичните благоприятни условия за разполагане на немски крилати ракети " Таурус " в Украйна, означи ДПА.

Русия евентуално е прехванала военното позвъняване инцидентно в границите на огромна интервенция, а не вследствие на целеустремено шпиониране или следене, сподели Писториус. Използването на " УебЕкс " (WebEx) за диалога е било позволено.

Германия ще предприеме механически и организационни ограничения, с цел да подсигурява, че сходен случай няма да се повтори, добави военният министър.

Комуникационната система на Бундесвера като цяло е надеждна, увери Писториус на конференция, като също по този начин съобщи, че доверието на съдружниците в Германия " остава ненакърнено ".

Канцлерът Олаф Шолц даде обещание бързо изясняване на случая. Това е " доста сериозен въпрос ", съобщи Шолц по време на аудиенция във Ватикана в събота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР